Werkruimtedesinfecteren.nl
Voor professionele toepassingen

Desinfectie units

Cumulus heeft voor Werkruimtedesinfecteren.nl een speciale desinfectie-unit ontwikkeld. De desinfectie-unit is voorzien van een unieke zelfreinigende verstuiver. Deze verstuiver zorgt ervoor dat het water zeer fijn verneveld wordt, waardoor het desinfectiemiddel snel opgenomen wordt. Dit maakt de unit ook geschikt voor verneveling in kleine ruimtes. Voor de grotere ruimtes kan de ventilator worden aangezet voor een goede verspreiding.

De verstuiver is van componenten (RVS) gemaakt die bestand zijn tegen waterstofperoxide waardoor de levensduur gegarandeerd is.
De unit is voorzien van een buffervat waarin de chemicaliën worden opgeslagen. Hierdoor hoeft men alleen het buffervat te vervangen wanneer ze leeg zijn. Waardoor iedereen er mee kan werken. Het verbruik van de vernevelaar wordt nauwkeurig bijgehouden zodat men weet hoeveel middel er verneveld wordt. 

Bij aanschaf van de unit wordt tevens opleiding gegeven hoe u de apparaten dient te gebruiken en een contract afgesloten voor de levering van het waterstofperoxide.

Inbegrepen in het leverprogramma:
1. Desinfectie-unit
2. Training gebruikers
3. Contract waterstofperoxide